Bogføring til webshop

Mangler du hjælp til
det økonomiske overblik?

BOGFØRING

Er bogføring en simpel opgave for dig?

Debet, kredit, skat, moms, fradrag, løn, det dobbelte bogholderi, afstemning osv. Bogføring er et vidt begreb og dækker over rigtig mange vigtige trin i dagligdagen med din virksomhed.  
Da du sprang ud som selvstændig med en god idé, en plan og en passion for at følge din idé, der tænkte du måske ikke lige over, hvad der kræves for at holde styr på den del med alle tallene, de dertilhørende regler, frister der skal overholdes og alt det derimellem.  

 
De grundlæggende bogføringsprincipper er umiddelbart meget ligetil: bilag skal gemmes, transaktionerne skal følges, omkostningerne skal ud og indtægterne skal ind – simpelt! Eller hvad tænker du?

Vær opmærksom på bogføringsregler og momsfrister

Der findes mange regler og frister, der skal overholdes. Hvad må du straksafskrive? I hvilke tilfælde må du trække moms fra i dit regnskab? Hvornår er der frist for at indberette moms? Hvad med løn til medarbejderne, hvordan bogføres det – og hvordan betales den tilhørende A-skat, Am-bidrag, ATP, feriepenge osv.? Spørgsmålene kan hurtigt hobe sig op og pludselig er bogføring blevet uoverskueligt, momsfristen nærmer sig og du mangler at bogføre bilag for de seneste to måneder. 
 
Ved siden af alt det, vil du nok allerhelst gerne fokusere på det, du er bedst til – udvikle og vækste din virksomhed, gøre din idé til virkelighed, bruge tid på det, der giver dig god energi. 

Bogføringsassistance

Hos Zellert er vi til gengæld vilde med tal, regler, frister og alt det, der hører til bogføringen. Vores erfaring spænder sig lige fra bogføring af dine bilag, debitor/kreditor styring, lønadministration til momsindberetning, klargøring af regnskabet til årsafslutning og vejledning i de til tider kringlede skatteregler. 
 
Vores bogføringsmæssige spidskompetence lige nu er at bogføre i Dinero, men giv os gerne et kald, så kan vi snakke om dine unikke behov og ønsker og lave et unikt tilbud derudfra.  
Kontakt os allerede i dag på mail info@zellert.com eller på telefon 71990715 – vi hjælper dig, så du kan fokusere på det, du er allerbedst til. 

Frigiv din tid

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine behov for økonomisk rådgivning i din e-handelsvirksomhed for at skabe en sund og stabil forretning.

Vi har flere års rådgivererfaring for e-handelsvirksomheder samt baggrundsviden fra Skattestyrelsen.

Skal du have hjælp til tallene?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.