E-commerce
Advisor

Din webshops "bygherre"

E-commerce Advisor

Få din egen e-handelsekspert tilknyttet på dine betingelser. Du får mulighed for at trække på al vores e-handelserfaring og have os med på råd - f.eks. til fremtidig strategi udformning, forhandling af logistikaftaler eller som rådgiver på, hvilke prioriteringer som du og din virksomhed skal have det næste halve år.

Sidder du og har tabt overblikket over din webshop? Drukner du i kundeservice og ordrebehandling? Mangler du en til at være tovholder på din hjemmesides fremtidig udvikling og vækst? Ofte er manglende tid den største udfordring for webshops og deres planlægning for fremtidig vækstplaner.

Vores e-commerce advisor vil sætte sig ind i din virksomhed og dens produkter, for at kunne give dig den bedste vækstrådgivning baseret på mange års egen erfaring med e-handel.

Med denne løsning fra Zellert.com kan du nu få en "bygherrer" til din webshops kommende projekter og strategier på en freelance løsning, uden at skulle skære voldsomt i budgettet.

Vi har mange års erfaring med e-handel og udvikling af webshops samt at få struktureret en produktiv hverdag med en klar målsætning. I forbindelse med vores egne tidligere webshops har vi erfaring med projektstyring og sikret, at man er nået i mål med projekterne indenfor nedsat tidsramme.

Derudover vil en ekstern samarbejdspartner med et sæt friske øjne på din virksomhed kunne spotte de små med tidsrøvende detaljer, som måske overses i dagligdagen.

Se videoen herunder for mere information om e-commerce advisor, eller book et uforpligtende møde med os i dag, om hvordan en e-commerce advisor kan hjælpe din virksomhed.

Kontakt os her

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.