Pakkecenter for webshops

Vi gør dit
lager smart

Pakkecenter / 3PL

3PL står for "Third Party Logistics", hvilket i sin enkelthed betyder at du som webshop ejer betaler en anden virksomhed for at pakke dine pakker for dig - derfor tredje-part.

Er din webshop vokset hurtigere end forventet? Mangler du plads til dit lager? Eller ønsker du at outsource din lagerhåndtering, så du kan fokuserer på de ting du er bedst til?

Hvis du kan nikke genkende til ovenstående, kan det være du skal overveje vores OnePack pakkecenter.

Med baggrund i mange års erfaring indenfor drift af webshops, har vi opbygget vores eget pakkecenter - specielt designet for små og mellemstore webshops.

Vi sørger for at pakke og afsende din lagervarer med lynets hast, da vi ved hvor vigtigt det er for dine kunder, at modtage deres ordre hurtigst muligt. Dette vil med garanti belønne dig med positive anmeldelser på bl.a. Trustpilot og Google Reviews.

Du får daglig afsendelse af pakker med GLS og PostNord, lagerhåndtering og mulighed for at frigive en masse tid i din forretning. Tid som du kan bruge til at vækste din forretning.

Vi modtager også dine varer og scanner dem ind til din forretning, hvorefter lagerstatus opdateres live. Efterfølgende har du adgang til at dobbelttjekke vores indgangskontrol med dine leverandørs følgesedler, for at finde evt. leverancefejl.

Du får login til vores lagersystem, hvor du kan følge med i hvad der sker med dit lager. Vi holder samtidig øje med netop dine varer, så du er garanteret den bedste lagerhåndtering.

Vi kan skræddersy en aftale med dig, hvor du også kan få sendt returordre og reklamationer til vores pakkecenter.

Vores smarte WMS kan også stå for hævning af ordrebeløbet på din webshop og ændre status på dine ordre, så du eller dit system kan bogføre ordren automatisk.

Alt i alt får du med OnePack 3PL en dedikeret e-handels lagerløsning, hvor du også kan trække på vores erfaringer og tilkoble en e-commerce manager løsning til din aftale. Men det er selvfølgelig ikke et krav, for at have en 3PL aftale hos os.

Klik her for at se mere om OnePack 3PL Pakkecenteret.

Fordele ved zellert 3PL / Pakkecenter

Frigiv tid

Få fokus på udvikling af din forretning, mens vi tager os af den tunge logistik som at modtage varer, pakke og afsende ordrer. Vi kan også håndtere dine varer og returforsendelser med efterfølgende besked til dit shop-platform.

Hurtig levering

Vi kender kunder, der handler på nettet og hurtig levering er altid et vigtigt parameter. Derfor sender vi dine ordre så hurtigt som muligt med glade kunder til følge.

Sikkert overblik

Via vores lagersystem får du altid et simpelt overblik, så du har fingeren på pulsen i din forretning. Med et godt overblik, kan du også reagerer hurtigt, hvis en varer (mod forventning) ikke performer i salg og skal sælges ud.

Pakkecenter for webshops
Interessert i pakkecenter?
Tag en gratis snak med os
Tryk på nedenstående knap eller brug kontakformularen længere nede på siden.
Kontakt os
Etablering af webshop

Størstedelen af vores forretninger er udviklet i webshopsystemet Shopify. Vi har dog også erfaring med bla. SmartWeb, Prestashop og WordPress. Vi kender til alt fra domænekøb til færdig lancering af site.

SEO og online markedsføring

Al SEO og marketing laves in-house.
Vi overvåger selv placeringer og søgeord samt skriver egne tekster med udgangspunkt i vores dybdegående analyser.

Logistik og administration

Logistik og økonomi volder tit hovedpiner, men gennem tiden har vi gjort vores erfaringer og skabt flere fuldt automatiske webshops, hvor alt kører automatisk fra bestilling til afslutning af ordrer.

Pakkecenter for webshops

Slå på e-tråden

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.