Success med din webshop

Vi er
ZELLERT.com

Om Zellert.com

Med Zellert.com ønskede vi, at skabe en virksomhed, hvor vi kunne udnytte vores forcer og kompetencer fra flere e-commerce virksomheder. Vi følger en særlig strategi på hver forretning vi assistere og rådgiver: Vi lytter til dig og dine ønsker! På den måde kan vi bedst gå fra idé til handling på meget kort tid.

Lasse Siig, E-købmand

Dine Zellert kontaktpersoner

Lasse

E-COMMERCE ADVISOR

Med en e-commerce erfaring, som strækker sig helt tilbage til 2008, er Lasse Zellerts all-round e-købmand, som står klar til at assistere dig med din nuværende eller kommende webshop. 

Gennem tiden har han etableret og drevet over 10 egne webshops med berøringsflader på mange områder. Lasse har derfor stor erfaring, når det kommer til drift og vækst indenfor e-commerce.  Foruden de mange webshops har Lasse også etableret og drevet fysiske forretninger. 

Kompetencer: E-commerce, SEO, SoMe, video, forretningsudvikling, logistik / 3PL, kundeservice, netværk og UI/UX strategi, Online / E-mail Marketing.

KONTAKT

Kamilla

ØKONOMI ADVISOR

Når det kommer til tal og regnskab, er Kamilla det sande orakel, hvor du finder hjælp og rådgivning til din virksomheds økonomiske side. 

Kamilla har i flere år været ansat hos Skattestyrelsen og fået meget erfaring fra “den anden side af bordet”. Foruden en finansbachelor besidder hun flere masterfag indenfor bl.a. erhvervs-/ og selskabsbeskatning, international skatteret, regnskab & skat samt udbytte & aktieavance. 

Kompetencer: Økonomi, bogføring, løn, budget selskabsstruktur, likviditetsberegning, moms/skat, SEO, content management.

KONTAKT

Velkommen til Zellert.com

Zellert.com er dit full-service e-handelshus, hvor alt drejer sig omkring e-handel, som år efter år oplever eksplosiv vækst og popularitet.

Selvom Zellert er en nyere virksomhed, er erfaringen bag en af de stærkeste og mest kompetencerige, når det kommer til at hjælpe dig med din virksomhed og forretning.

Vi er i dag 5 ansatte med samlet over 20 års erfaring indenfor opbygning og drift af vores egne forretninger - både online og fysiske butikker.

Vores erfaring er en klassisk iværksætter historie - fra ide, til kontor i stuen til eget domicil og lager. På vores vej har vi gjort erfaringer på både godt og ondt og det er netop disse erfaringer, som vi vil give videre til dig, så du kan fokusere på det du er bedst til i din forretning.

Hele ideen med Zellert.com er at samle vores viden fra forskellige forretningsområder i en og samme virksomhed. Denne virksomhed emmer af en lyst og evne til at hjælpe dig på vej ud i verden af e-handel.

Vi har gennem tiden stiftet og drevet et udvalg af online forretninger indenfor forskellige forretningsområder. Her er et udsnit:
· NuMedDamp.dk - Online e-cigaretforretning med 2 tilhørende fysiske butikker
· DashcamOne.dk - Bilkameraer og tilbehør
· CondorKids.dk - Barnevogne til dagplejer og institutioner
· MoccaJoe.dk - Online kaffebiks med udstyr til hjemmebaristaen samt et bredt udvalg af kaffebønner
· BrandAvenue.dk - Online boligtilbehør til ham, hende og boligen
· OneShopping.dk - Online shoppingcenter
· KitchenFun.dk - Køkkenudstyr af både kendte og upcoming mærker
· HappyDude.dk - Boligtilbehør til den single mand
· DixieWorld.dk - Barnevogne og babyudstyr til private.

Alle forretninger har været vidt forskellige i sortiment, men alle har været avancerede og automatiserede i kundeservice, logistik og online markedsføring.

Og lad os være ærlige vestjyder - ikke alle de webshops vi startede var lige store succes’er. Men dem der var, er gennem tiden blevet solgt fra eller siden slået sammen med andre lignende forretninger.

Men det er via vores fejl, at vi har fået den største viden.
Hele Zellert.com universet eksisterer for at give dig en god oplevelse af webhandel, samt tilbyde hjælp til enten at starte eller vækste din online forretning.

Vi har ligeledes skabt os et stort netværk af kompetente samarbejdspartnere, hvor vi kan skabe bro mellem dig og en ekspert på områder, hvor vores viden måske skulle komme til kort. Her fungerer Zellert som bindeleddet, hvor du får al information (F.eks. en GDPR løsning) kogt ned til en spiselig (og forståelig) suppeterning, uden at føle at en masse går over hovedet på dig. For vi mener, at fagmand taler bedst med fagmand.

Og kan du bare ikke få nok af Zellert.com, kan du også finde os på FacebookYoutube samt vores egen blog. Og har du spørgsmål kan vi kontaktes på mail, telefon eller Facebook.Vi håber du vil nyde dit besøg på Zellert.com.

Navn: Zellert.com

Adresse: Vævervej 16B, 7490 Aulum

CVR: 42504653
Mail: welcome@zellert.com

Tlf: +45 7199 0715

Opstartsår: 2021

Logistik og administration

Logistik og økonomi volder tit hovedpiner, men gennem tiden har vi gjort vores forretninger fuldt automatiske, hvorved alt kører automatisk fra bestilling til afslutning af ordrer til endelig bogføring.

Drift og udvikling af webshop

Størstedelen af vores forretninger er udviklet i webshopsystemet Shopify. Vi har dog også erfaring med bla. SmartWeb, Wannafind, Prestashop og WordPress. Vi kender til alt fra domænekøb til færdig lancering af site.

Slå på e-tråden

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.