Skal du have en
webshop?

Bliv e-købmand med en webshop

Enhver forretning med et virtuelt eller fysisk produkt bør have en webshop tilkoplet til deres forretning. Dine kunder er online, og der bør du også være.

Hvorfor skal du have
en webshop?

Lav driftsomkostning

Ved en webshop har du ikke en dyr husleje fordi beliggenheden skal være i top, som en fysisk butik. De største og mest populære webshops er startet i lejligheder eller garager.

Data

Med en webshop kan du indsamle en masse forskellige data og informationer om dine kunder. Dette kan f.eks. være analyser over shopping trends, hvilke varer købes sammen eller se hvor folk springer fra i købsprocessen og derved forbedre din shop ud fra den data.

kundeloyalitet

Har du lavet din markedsføring godt og priserne er gode og syntes dine kunder at kundeservice er 100% i orden. Så vil de vende tilbage og handle hos dig igen.

E-handel i vækst

Internethandlen stiger voldsomt, og bliver kun ved med at vokse. I 2020 steg den nationale internethandel med 15% fra året før. De foregående 4 år er væksten steget med minimum 10% hvert år.

Ingen grænser

Du er ikke fastlåst til dit lokalområder som du er med en fysisk forretning. Med en webshop kan du sælge til hele landet, sågar også resten af verdenen.

En sammenkobling af webshop og fysisk forretning er bestemt heller ikke en dårlig cocktail.

Sælg 24/7

En fysisk forretning har typisk en fast åbningstid, men med en webshop har du døgnåbnet. Her kan kunderne handle hos dig alle ugens dage og i alle døgnets timer.

109.400.000.000 Kr.

Blev brugt online i 2020

Stadig ikke overbevist?

Så lad os tage en snak, om hvad en webshop ville kunne gøre for din forretning.

Vi giver kaffen.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.