Success med din webshop

Kernefortællingen
om Zellert.com

VORES VÆRDIER

Vores værdier og fortælling

Vores kernefortælling beskriver, hvad vi først og fremmest står for - og hvor vi står stærkest. Det er fortællingen om de kvaliteter og værdier, vi realiserer vores mission og vision med.

Vores mission

Vi skaber tid til ejere af webshops. Med Zellert.com’ s ekspertise, får de ekstra tid til det, de er bedst til.

Vores kerneværdier

Webshop-ekspertise på vestjysk

Vi har Vestjylland i vores DNA, og for os betyder vestjysk oprigtig og reel.

Vi taler lige ud af posen, og vi lever efter devisen, at indpakning er noget man bruger til gaver, for vi pakker ikke tingene ind. Hvis ikke vi synes, at en kundes hjemmeside fremstår helt overbevisende, siger vi det. Sådan hjælper vi vores kunder bedst, og vores erfaring er, at vores oprigtighed gør kunderne trygge og sikre på, at de er i professionelle hænder.

Vores vestjyske tilgang til service kommer også til udtryk, når vi giver tilbud eller laver aftaler med vores kunder. Her gør vi os umage med at gøre det helt klart, hvad vi gør og hvorfor, så der er fuld gennemsigtighed og forventningsafstemning med både ydelser, pris og tidsforbrug.

Åbenhed skaber tillid og troværdighed, og det opstår kun fuldt ud, når vi samtidig er i øjenhøjde med vores kunder. Når vi siger, at vi tilbyder webshop-ekspertise på vestjysk, handler det derfor også om, at vi er helt nede på jorden og ikke gemmer os bag en professionel facade.

Ordentlighed

Ordentlighed handler for os om at have høje ambitioner på vores kunders vegne. Derfor falder det os naturligt at gøre os umage, når vi hjælper dem.

Ordentlighed kræver, at vi lægger os i selen i hele processen. Det fordrer, at vi løbende er på tæerne for både at være skarpe på kundernes behov, udfordringer, muligheder og forventninger. Det forudsætter samtidig, at vi altid udfordrer os selv med spørgsmålet: Er det muligt at komme endnu bedre i mål med løsningen af opgaven? Kan det for eksempel lade sig gøre at automatisere processen endnu mere?

For os er ordentlighed også at være proaktive, når vi servicerer vores kunder. Det betyder for eksempel, at vi bruger vores erfaring og ekspertise til også at se på kundens webshop med helhedsorienterede briller. Det sikrer, at vi ofte kan gøre vores kunder opmærksom på optimeringspotentialer indenfor forretningsområder, som ikke er omfattet af den opgave, som webshopejeren oprindeligt havde bedt os hjælpe sig med.

For os er det at gøre sig umage. Man kan også – som skibsreder A.P. Møller –kalde det at udvise rettidig omhu.

Hjælpsomhed

Vores egne, mangeårige erfaringer med at etablere og drive webshops har givet os en dyb forståelse af, hvor vigtigt det er at kunne sparre med rådgivere med brede ekspertiser, når man opretter eller udvikler sin webshop. Der fandtes ikke et full service e-handelshus, da vi selv baksede med de udfordringer, vi nu hjælper vores kunder med. Når man som os har måttet undvære rådgivning og sparring, er der ekstra stor glæde forbundet med at give andre den hjælp, vi selv manglede.

Der er endnu en årsag til, at vi elsker at hjælpe webshopejere med løsninger på deres udfordringer: Når vores kunder får succes, er det også vores succes.

Vores stærkeste kvaliteter

Eneste full service e-handelshus

Som landets eneste full service e-handelshus matcher vi alle webshopejerens behov – uanset om det er helhedsløsninger eller specifikke enkeltydelser.

Vi har alt på hylderne, når det gælder konsulentydelser til webshops, og med alle kompetencer under ét tag ser vi også sammenhængen mellem de forskellige forretningsområder i en webshop. Når vi for eksempel hjælper med bogføring, har vi også blik for, om der vil være synergigevinster at hente, hvis webshoppen for eksempel ligeledes optimerer logistik eller markedsføring - ganske enkelt fordi vi også har ekspertise indenfor de felter. Det kvalificerede helhedsblik på webshoppen, kan der være stærke rationaliseringsgevinster i for vores kunder - og dermed gode penge at spare.

Stor erfaring

Vores erfaring er afgørende for, at vi kan tilbyde de optimale løsninger til den enkelte kunde. 

Siden 2008 har vi høstet mange, værdifulde erfaringer ved både at etablere og drive 10 webshops, der indtil nu tilsammen har omsat for over 100 millioner kroner.

Vi har derfor stået med alle de samme udfordringer og muligheder, som vores kunder står med. Udfordringer og muligheder, der langtfra altid er beskrevet i lærebøgerne, og som vi derfor kun fuldt ud forstår, fordi vi har været der selv - i modsætning til de mange teoribaserede bureauer. Så når vores kunder beskriver deres situation, kan vi så godt som altid sige: "Det kender vi godt, for vi har selv være konfronteret med præcis den samme udfordring – en udfordring, vi via en målrettet indsats fandt en rigtigt god løsning på". Det giver os et sikkert blik for, hvad vores kunder præcist har behov for, og hvordan vi hjælper dem bedst.

Skarpt blik for optimeringspotentiale

Vi har et godt øje til optimeringspotentialet i webshops, og vi ser det lidt skarpere end de fleste. For vi elsker at finde muligheder for forbedringer, og vi gør det på et fundament af solid erfaring: Vores 10 webshops havde vidt forskellige sortimenter men det til fælles, at de var avancerede og automatiserede. Som vestjysk virksomhed er det vigtigt for os at understrege, at ikke alle de 10 webshops har været lige store succeser, men det er ikke mindst via vores fejl, vi for alvor har fået skærpet vores blik for mulighederne for opkvalificering af vores kunders webshops. Det gælder både logistik og automatisering samt alle de øvrige områder, hvor vores ekspertise tilbyder optimering af webshops.

Skåret ind til benet udspringer Zellert.com af vores akkumulerede know how fra både succeser og fejltrin, og den giver os et særligt skarpt blik for muligheder for mere strømlinede processer og gevinster via effektiviseringer.

Vores drivkraft

Vores drivkraft er kundernes anerkendelse.

Når vores kunder får succes, er det også vores succes, for deri ligger en professionel anerkendelse af, at vi har gjort det godt. Det har vi, når vi hjælper små og mellemstore webshops med at realisere deres mål og drømme om vækst, øget automatisering og styrket konkurrenceevne.

Vores vision

Visionen for Zellert.com er, at vores e-handelshus skal udvikle sig til et full service webshophotel med alle relevante ekspertiser, lager og kunde-kontorpladser samlet under ét tag. Det betyder, at alle de relevante eksperter vil være lige i nærheden af webshopejerne, der samtidig nyder godt af et dynamisk og udviklende fællesskab med inspirerende konkollegaer.

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.