Google Ads

Hvad er Google Ads?

Når du skal lave marketing på Google, skal du bruge den del, der hedder Google Ads. 
 
Google Ads er decideret annoncemarkedsføring på Google og på samarbejdende platforme som for eksempel YouTube. Du har måske spottet de mange forskellige bannerreklamer rundt omkring på websites (og i apps), hvor der står Adsense i hjørnet og som er utrolig svære at lukke ned – det, mine damer og herrer, er en del af Google Ads. 
Men kun en lille del... 
Under Google Ads hører også Shopping. Disse findes som udgangspunkt i toppen, når du laver en søgning, som kan relateres til et produkt. 
Og den mest velkendte af alle Google’s marketingprodukter er vel nok tekstannoncer. Ja, dem hvor man gennem tiden har betalt dyre domme, for at ligge over de organiske søgeresultater. 
 
Konceptet er faktisk utroligt simpelt - du betaler Google for den eksponering som din virksomhed får. Eller rettere… Det var den simple forklaring! Går vi mere detaljeret til værks, så har vi her et enormt stærkt værktøj, som giver os mulighed for at målrette alle dine marketingannoncer direkte mod specifikke kunder. 

Detaljeret og målrettet markedsføring

Det kan være høje som lave, unge eller gamle, indbyggere på Sjælland eller indbyggere fra Jylland, folk fra den lille landsby du voksede op i, men som du ikke længere kan huske navnet på, fordi du flyttede derfra, så snart du fik et scooterkørekort – ja, mulighederne er stort set uendelige, når det kommer til de demografiske valg indenfor Google Ads. 
Derudover kan vi planlægge din markedsføring til at være aktiv på alle tænkelige tider af døgnet. Vi kan vælge at brænde hele dit budget af mellem klokken 6:00 og klokken 7:00 om morgenen eller vi kan sprede det ud over hele dagen. Her gælder det om at kende sine kunder og deres købsmønster. 
Hvis du ikke kender dine kunders købsmønstre i dybden, er der dog slet ingen grund til panik – Google har selvfølgelig sørget for at indsamle data og kan hjælpe dig i den rigtige retning. 
Google foreslår både søgeord, tidspunkter samt demografiske valg og du kan altid følge med i, hvor stor din målgruppe er. Der er ingen begrænsninger for, hvordan dine annoncer kan skræddersyes – det hele kommer an på DIT marketingbudget. 
 
Vores e-handelserfaring bygger dog på test og test og endnu flere tests. Vi har konkluderet, at der ikke er to målgrupper, der er ens. Det kan være, at du både sælger keramiske krus og skærebrædder af træ på din webshop og du har en ide om, at dine kunder er den samme type til begge produkter. Det er ikke nødvendigvis helt korrekt og det er især her, vi kan bruge Google Ads til at ramme lige præcis de kunder, der synes, at dine skærebrædder af træ er det mest fantastiske i hele verden og med andre parametre kan vi ramme de kunder, som er helt skudt i dine keramiske krus. 

Kunstig omsætning vs reel bundlinje

Hvis du tidligere har haft at gøre med andre marketingbureauer, vil du opdage, at en af de første ting, de nævner for dig, er Google markedsføring. Det er fordi, at denne platform ofte er overset af mindre webshops og man kan derfor hurtigt skabe mærkbare resultater denne vej. Du skal dog passe på! Forbruget kan hurtigt løbe løbsk og træerne vokser jo ikke ind i himlen. 
Selvfølgelig får du flere penge ind, jo mere du bruger på din betalte markedsføring, men du skal i den grad holde øje med, hvor meget du giver for at få en betalende kunde ind i din biks. 
Hvad nytter det for eksempel at have en omsætning i løbet af en måned på 300.000 kroner, hvis 1/4 af det går til markedsføring? 
 
Tænk for eksempel på følgende: kan dine varer bære, at det har kostet 175 kroner at få en kunde ind i din forretning og lægge en ordre på 600 kroner? 
 
Hvis din forretning sagtens kan bære dette, siger jeg mange gange tillykke! Så har du en fed forretning. Vil du som mange andre derimod sige, at det er lige til den stejle side? Så er det netop, at du skal holde øje med din Google annoncering. 

Zellert vs Google

Som du nok kan gætte, er det her, at vi hos Zellert kan træde til og, på dine vegne, holde et vågent øje med, hvad du bruger af omkostninger på din Google annoncering, hvilken målgruppe du rammer samt hvilken trafik, der genererer resultater på dit site. 
Vores strategi er at skabe en markedsføringskampagne sammen med dig. En strategi, der er profitabel for netop din forretning. Det er vigtigt, at du, gennem den betalte markedsføring, fanger de kunder, som ønsker at handle hos dig – og især vigtigt, at de fanges til den laveste anskaffelsespris. 
 
Tag kontakt til os i dag på mail info@zellert.com eller telefon 71990715. I samspil med dig finder vi ud af, hvordan vi løfter netop din forretning med Google annoncering og eventuelt også krydrer dette område med SEO/søgemaskineoptimering. 

Kontakt os

Tøv endelig ikke med at kontakte os, det er helt uforpligtende.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.