Hvad er Shopify?

Shopify er en såkaldt CMS platform (Content Mangement System). Sagt på dansk, så er det væggene hvori din forretning ligger og bliver bygget/vedligeholdt.

 
Systemet så dagens lys tilbage i Canada anno 2006 og har siden da vokset sig til en af verdens største (hvis ikke Den største) e-handels platform for iværksættere og etablerede e-handlere.
 
Systemet er meget enkelt og ligetil. Med lidt teknisk snilde, kan du i løbet af få timer have din egen webshop oppe og kører. Shopify’s integrerede betalingsmodul (Shopify Payments) gør det endda nemt at modtage betalinger stort set med det samme.
 

Shopify er webshoppens svar på en smartphone

Men Shopify’s CMS er noget af det tætteste vi kommer på en platform, som minder om en smartphone. Der er en standard platform, men du kan tilføje et hav af apps, som gør dagligdagen nemmere for både dig og dine kunder.
 
Skal du have et let overblik over lageret? Det findes der en app til.
 
Er din forretning baseret på abonnementer? Det findes der en app til.
 
Synes du den standard drop-down menu er kedelig? Der findes en app, som gør det let at opsætte en ny.
 
Vil du indføre en loyalitetsklub og belønne dine gode kunder? Du gættede rigtigt: Der findes også en app til dette.
 
Flere apps er gratis for altid, mens andre har en kort gratis periode og så koster det derefter afhængigt af din forretnings behov. Men denne betaling kan i mange tilfælde være billigere, end at skulle lave dit eget modul fra bunden. For hvis du ikke synes du ønsker et loyalitetsprogram længere, så fjerner du blot app’en igen. Nemt!
 

Standard eller tilpasset Shopify tema

Fra start har du mulighed for at vælge en håndfuld gratis temaer (udseende) hos Shopify til din forretning. Og hånden på hjertet, så er det ikke de mest tiltrækkende temaer.
 
Men som det gamle ordsprog lyder: Har du penge, så kan du få…
 
Shopify har sit eget såkaldte ”Theme-store”, hvor du kan vælge og vrage i nye designs til din webshop. Du kan sortere på mange forskellige parametre og hvis Shopify ikke har et tema der passer dig, så findes der flere sider på nettet, som sælger deciderede Shopify kompatible temaer.
Du skal dog være opmærksom på, at det er KUN temaer solgt på Shopify Theme-store, som er godkendt af Shopify til brug på deres platform, da disse screenes/tjekkes inden de bliver lagt op.
 

Shopify og Zellert.com

Vi stiftede første gang bekendtskab med Shopify i 2012 og har siden etableret flere webshops på Shopify’s unikke platform til glæde både for os selv og vores kunder.
 
Zellert.com er certificeret Shopify Partner. Dvs. vi indgår i deres partnerprogram og kan hjælpe dig med alt fra etablering til design til daglig drift af din forretning.
 
Vores spidskompetence er ikke at lave store og flotte webshops, som udadtil ligner en flot forkromet facade.
Vi arbejder primært med funktionaliteten bag dine facade. For hvad nytter en flot facade, hvis der er kaos bag vinduerne?
 
Sammen med dig gennemgår vi din forretning og sørger for, at der er synergi for både dine kunder og dig.
Er der mulighed for at automatisere nogle arbejdsgange?
 
Kan menuen opsættes på en mere intuitiv måde?
 
Er strukturen på produktsiden tiltalende og opfordrer til at lægge varen i kurv?
 
Har din forretning styr på alle handelsbetingelser samt de korrekte (og lovpligtige) cookie accept knapper?
 
Læg dertil at vi også finder mulighederne i din forretning. Er der nogle såkaldte ”lavt hængende frugter”, som vi kan finde og aktivere.
 

Gør din forretning skalerbar

Mange kan love dig flere kunder og salg. Men ofte ser vi, at det øgede salgs sætter ekstremt pres på din logistikkæde. Det er altid dejligt at skulle løbe stærkere pga. flere ordrer, men vil det ikke være langt bedre, hvis du ikke skulle løbe stærkere, uanset dit ordreantal?
 
Du får via Zellert.com adgang til al vores erfaring med Shopify, hvor vi også har automatiseret flere forretninger, så du kan sætte dit ordreflow på automatpilot og fokuserer på det, som i første omgang gjorde din forretning til en succes.
Er dit lager sendt til et eksternt pakkecenter? Intet problem, da vores erfaring også tæller integration og automatisering med flere danske pakkecentre, samt automatisk fakturering.
 
Med Zellert.com kan vi sørge for, at din forretning kan vokse, uden behov for ekstra arbejdskraft på lageret eller lange weekender, som i stedet kan bruges på kreative SoMe opslag.
 
Kontakt Zellert.com i dag på info@zellert.com eller 7199 0715 for et uforpligtende onlinemøde, hvor vi kan se om vi sammen kan forbedre din Shopify forretning.