Shopify pris anno 2022

Går du og tænker at starte en ny Shopify webshop, eller flytte din eksisterende til en ny platform, bør du kraftigt overveje Shopify. Men hvad koster det, at drive en Shopify webshop? Det prøver vi at hjælpe dig med med dette blog-indlæg.

 

Shopify priser

Ovenstående er blot et udsnit af de funktioner du får med Shopify. Se flere funktioner hos Shopify.

Shopify planer

Der findes 4 reele planer hos Shopify, men de 3 mest brugte er disse:

Basic $29 (199,- pr. måned)

Shopify (550,- pr. måned)

Advanced Shopify (2.080,- pr. måned)

Skal du skalere din forretning i voldsom grad, samt ønsker mere frihed på Shopify platformen, kan du kontakte Shopify vedr. deres Plus plan.

Betalingsgebyr hos Shopify

Der er mulighed for flere betalings-gateways hos Shopify. Hos Zellert arbejder vi med to muligheder.

· En dansk betalingsudbyder (F.eks. Pensopay), som kan håndtere både kreditkort, MobilaPay og ViaBill.

· Shopify Payments, som er den integrerede betalings-gateway i din shop fra start.

Her er det dog vigtigt, at du holder tungen lige i munden. Ser vi bort fra religion og forskellige holdninger, så afhænger det primært af, hvilken Shopify plan du er på.

Shopify betalingsgebyr

For at sige det kort, så er Shopify Payments en god ide, hvis du er på en Basic Shopify, da du betaler 2% i gebyr, hvis du bruger en ekstern betalings-gateway. Dette er foruden din udbyders betalingsgebyr.

Brug dertil Pensopay til MobilePay, da dette er et must, når du handler med danske kunder.

Hvis du har en webshop på en Shopify plan eller derover, så vil vi anbefale du bruger en ekstern betalingsudbyder (som f.eks. Pensopay). Her falder Shopify's gebyr til 1% plus din ekstern betalingsudbyders gebyr. Og da du ofte vil kunne forhandler mere favorable gebyrer jo flere ordrer du har, så bliver det hurtigt billigere, end at bruge Shopify Payments.

Ligemeget hvilken ovenstående løsning du vælger, giver de begge mulighed for let og automatisk bogføring.

Praktiske spørgsmål om Shopify

Hvad er den store forskel på ovenstående Shopify planer?

Primært er forskellen transaktionsgebyret. Der er enkelte forskelle, som kan komme din forretning til gode jo mere du vokser. Vi har erfaret, at det er en god ide at være på Shopify-planen, da der her bliver åbnet for flere rapporter i shoppen, samt mulighed for tilføjelse af enkelte interessante apps.

Er der opstartsgebyr?

Nej, det er helt gratis, at starte en webshop på Shopify, hvis du gør det selv. Du får endda 14 dage gratis, til at påbegynde opbygningen.

Kan jeg flytte min webshop til Shopify?

Ja, og som oftest vil du få en langt mere dynamisk forretning på Shopify. Du skal dog altid være forberedt på hvordan et platformsskifte kan påvirke f.eks. dine SEO placeringer. Men vi kan være behjælpelig med at minimere dette.