Success med din webshop

DIT UNIKKE MIX AF
MARKETINGYDELSER

Eller som vi kalder det: Bland-Zellert

Online Marketing (Bland-Zellert)

Kender du alt til begreberne SEO, ROI, Leads, Pull Marketing, SoMe, Ads, A/B testing, CPA og mange flere?

Nej vel? Det er vist de færreste, der kan dem i hovedet, men bare rolig! Hos Zellert har vi fødderne dybt plantet i den vestjyske jord. Dette betyder, at vi kalder en spade for en spade og en skovl for en skovl. Med andre ord, vi bruger ikke smarte udtryk som vores kunder måske ikke forstår. Tingene foregår helt nede på jorden, så du som kunde også får en forståelse for, hvad det er, vi egentlig gør for dig og ikke mindst, hvorfor det også hjælper dig og din virksomhed.

Med netop online marketing har vi gennem flere års e-handelserfaring lært, at alt for mange webshopsejere bliver forført af dyre løfter og lange bindingsperioder.

Dette vil vi hos Zellert.com gøre op med! Tiden er til en troværdig tilgang til marketing i samarbejde med dig og med udgangspunkt i hvor din virksomhed er nu og hvor den er på vej hen.

Din webshop er nærmest som en levende organisme, der løbende vokser og har behov for forskellige tiltag løbende. Derfor vil du som kunde hos Zellert.com også få adgang til vores Bland-Zellert løsning...

Bland-Zellert

Det er ikke altid, at din webshop har samme behov måned efter måned.

Den ene måned kan der være fokus på lagerstyring og automation og efterfølgende måned er SEO en topprioritet sammen med en mindre opsætning af e-mailautomation.

Her kommer vores koncept "Bland-Zellert" dig i møde. Du binder dig ikke for en bestemt arbejdsopgave i en lang periode.

Derimod kan du veksle mellem (næsten) alle vores tillægsydelser.

En løsning kunne være 5 timers SEO og 3 timers e-mailautomation den første måned. Næste måned kan det være 3 timers produktion af nyhedsbreve, 3 timers Google Ads og 2 times SoMe.

De månedlige priser kan være helt uden binding, men selvfølgelig er der penge at spare, jo længere du vælger en aftale skal løbe.

Hos os skræddersyer vi en løsning, som passer perfekt til netop dig og din virksomheds behov. Herunder kan du se et eksempel på en 10 timers Bland-Zellert plan.

Bland-Zellert onlinemarketing opgaver

Sammen finder vi den bedste løsning for, hvad timerne skal bruges på.

Du får dermed din helt egen e-commerce manager til de opgaver, som er bedst for din virksomhed i den givne periode.

Månedlig priserne er helt uden binding, men selvfølgelig er der penge at spare, jo længere du vælger en aftale skal løbe.

Hos os kan du få både en decideret pakke-plan med et fast antal timer hver måned, men du har også mulighed for en skræddersyet løsning, som passer perfekt til dig og din virksomheds behov. 

Book et uforpligtende Teams møde med os her.
WEBSHOPDESIGN
Se mere
Produkt / branding video
Se mere
Skab vækst i din webshop med Zellert.com
SEO hjælp til webshops
Se mere
Specialiseret SEO til e-handel og webshops
E-MAILMARKETING
SE MERE
Logistikoptimering
Se mere
VI kan så meget mere
Lad os tage et uforpligtende møde
BOOK NU

Kontakt os lige her

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.